Default settings not found Android Build

Discussion and help for Easy Save 3
Post Reply
halDev
Posts: 2
Joined: Tue Mar 17, 2020 10:02 am

Default settings not found Android Build

Post by halDev »

Hi im using ES3 in unity 2019.3.0f1. Working awesome on my computer :D . And when i build on my s10 android phone it doesnt work :x . Have a log viewer on the phone and i get a message that says "Default settings where not found in scene. Please drag the ES3 deafult settings prefab......" ? Is that message refering to the ES3 manager that is added by default? Cause that is already in the scene? Anyone help?

User avatar
Joel
Moodkie Staff
Posts: 2755
Joined: Wed Nov 07, 2012 10:32 pm

Re: Default settings not found Android Build

Post by Joel »

Hi there,

Are you using the latest version? We had an issue like this in a recent update, but we issued a patch for this last week.

All the best,
Joel
Joel @ Moodkie Interactive
Twitter - Unity

halDev
Posts: 2
Joined: Tue Mar 17, 2020 10:02 am

Re: Default settings not found Android Build

Post by halDev »

Yes i just downloaded this asset yesterday.

User avatar
Joel
Moodkie Staff
Posts: 2755
Joined: Wed Nov 07, 2012 10:32 pm

Re: Default settings not found Android Build

Post by Joel »

Hi there,

I believe I've managed to find the issue. It looks like the Asset Store is still distributing the old package, even though the package manager is showing the new patch.

If you private message me your invoice number I'll send you this update directly. In the meantime I'll see if the Asset Store knows what is happening.

All the best,
Joel
Joel @ Moodkie Interactive
Twitter - Unity

Post Reply